Advertisement

Afganisztán Tálibok - A tálibok nem diszkriminálják majd a nőket, de a saría ... / Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban.

Afganisztán Tálibok - A tálibok nem diszkriminálják majd a nőket, de a saría ... / Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban.. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva.

Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal?

Tálibok: az amerikai katonák temetõje lesz Afganisztán
Tálibok: az amerikai katonák temetõje lesz Afganisztán from 888.hu
A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal?

Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak.

Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták.

Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Eddig 2 alkalommal nézték meg.

Afganisztán: tálibok megtámadtak egy bankot - YouTube
Afganisztán: tálibok megtámadtak egy bankot - YouTube from i.ytimg.com
Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután.

Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi.

A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli.

Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban.

Afganisztán az összeomlás szélére került
Afganisztán az összeomlás szélére került from static.magyarhirlap.hu
Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget.

Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági.

Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. Eddig 2 alkalommal nézték meg. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok.

Posting Komentar

0 Komentar